Inget material går till spillo

I dag köps, används och slängs de flesta non-stick köksredskap när ytskiktet är utslitet. Detta innebär att vi gör oss av med en stor mängd användbart material, som aluminium och rostfritt stål. ONEPan har utvecklat produkter som är tillräckligt hållbara för att tåla en ny beläggningsprocess - så att allt material utom beläggningen kan återställas till nytt igen. Den gamla beläggningen återvinns naturligtvis också.

Cirkularitet är inte fördelaktigt om våra produkter inte uppfyller kraven för kvalitet, både i hemmet och i professionella kök. ONEPan utvecklades från grunden av kocken Tareq Taylor och köksinnovationsexperterna iPinium med en enda vision: att producera världens mest hållbara stekpanna utan att kompromissa med prestanda eller kvalitet.

Måla om din OnePan i 3 enkla steg

1

Lägg till en "Re-Coat" för din produkt i varukorgen och checka ut som vanligt.

2

Inom 3-5 dagar kommer du att få en glänsande, ommålad OnePan eller OneTray i posten. Du hittar även en retursedel i kartongen.

3

Använd samma kartong som din nya produkt är förpackad i för att skicka tillbaka din gamla ONEPan till oss, inom 10 dagar. När produkten levererats kommer vi göra det vi är bäst på, nämligen att ge din gamla produkt ett nytt liv och göra den redo för nästa ägare.

Vad i hela friden är PFAS?

Det finns hela 4 700 kända giftiga kemiska varianter i PFAS-familjen, varav PFOA är en. PFAS är känt som den "eviga kemikalien" eftersom den aldrig kan brytas ner av naturen. Och som om det inte vore nog har den visat sig vara cancerframkallande. Vad som är ännu mer skrämmande? Människor kryddar sin mat med skadliga plastpartiklar varje gång de lagar mat med en repad eller gammal PFAS stekpanna, så det kommer att glädja dig att veta att hela vårt sortiment är tillverkat utan tillsatt PFAS. Och kommer alltid att vara det.

Dröm-förpackning

Varje OnePan levereras i ett återvunnet kuddfodral som skyddar från skav och repor på vägen till ditt kök. Vi rekommenderar att du förvarar din OnePan i kuddfodralet när den inte används, för att skydda den men även för att undvika onödigt avfall..