Detta recept ger dig en krämig kyckling- och risonirätt, perfekt för en utsökt middag med minimal ansträngning. Allt tillagas i OnePan 26, vilket gör det både bekvämt och otroligt gott!
Värm olivoljan i din OnePan traktörpanna 26 cm på medelvärme. Tillsätt kycklingbitarna och stek tills de är gyllene på alla sidor, ca 3-4 min. Tillsätt salt, paprikapulver, kryddor och peppar
Tillsätt pressad vitlök och soltorkade tomater i samma stekpanna. Fräs i 1-2 minuter tills vitlöken börjar dofta.
Rosta risonin i ca 1 minut och låt den suga upp smakerna.
Häll i kycklingbuljongen, rör om väl och sänk värmen något. Låt blandningen sjuda under lock i ca 6-8 minuter tills risonin är nästan genomkokt.
Rör i kokosmjölken (eller grädden) och den färska spenaten. Låt spenaten vissna och risonin absorbera vätskan i 2-3 minuter.
Rör ner den nyrivna parmesanosten. Låt allt koka ihop tills osten har smält och såsen blir krämig.
Smaka av och justera kryddningen om det behövs. Servera omedelbart och njut!
Tips: För extra smak, strö lite extra parmesan på toppen och droppa med olivolja före servering!