Hero Image Hero Image

Äg din stekning. Prenumerera på att alltid ha en fräsch panna hemma.

Redo att bryta normen?

Nu introducerar vi One+ Prenumeration.


Vårt "Product-as-a-Service"-initiativ, One+ Prenumeration, är utformat för att göra en cirkulär livsstil mer tillgänglig. Vi vill ta bort dilemmat med att välja mellan mat som fastnar, giftiga non-stick-alternativ eller stora investeringar i premiumpannor som behöver kastas efter några år.


Hur fungerar det då?


Som One+-medlem betalar du en mindre månadsavgift istället för att köpa produkten rätt och vi skickar dig då en OnePan-produkt som du väljer själv. Du kan sedan använda den helt fritt, och när non-stick-beläggningen slits med tiden så skickar vi dig en panna i nyskick från vårt cirkulära system – allt inkluderat i din månadskostnad. Din använda panna skickar du tillbaka till oss, så återställer vi även den till nyskick och gör den redo för nästa användare Vårt system hjälper dig att minska CO2-utsläppen med 20 gånger varje gång du beställer en "Re-Coat" istället för att köpa en ny panna.

Vi ser till att du har non-stick non-stop

Pannan, Re-Coats*, och One+ Community ingår från 59 SEK/mån

Testa OnePan kostnadsfritt i 30 dagar.

Om du inte är nöjd får du pengarna tillbaka.

Få 15 % rabatt på hela OnePans sortimentet med en personlig kod.

Bli en del av OnePans cirkulära community.
Testa nya cirkulära lösningar och ta del av erbjudanden, rabatter, giveaways samt tips och recept från Tareq Taylor och andra kockar.

Ingen bindningstid.
Avsluta prenumerationen när du vill innan varje ny månad*

* En re-Coat var 18:e månad ingår.

**Vid avslutad prenumeration kommer du behöva returnera din OnePan-produkt.

**Om du avbryter ditt One+ medlemskap efter 30 dagar och innan 18 månader debiteras en returavgift på 495 SEK. Inga returavgifter därefter.

Varför One+ Prenumeration?

Bilar, absolut. Men LED-lampor, robotdammsugare, rakhyvlar... och stekpannor. Vem trodde för ett par år sedan att vi skulle kunna prenumerera på vardagsprodukter? Sanningen är att det inte bara är smart, ekonomiskt, enkelt och hamnar rätt i brevlådan – det ger också incitament för oss som tillverkar produkterna att få dem att hålla längre. Därför utmanar vi nu sättet att äga köksprodukter och lanserar vår cirkulära "Product-as-a-Service"-modell, One+ Prenumeration. Till en låg månadskostnad kan du gå med i One+ och prenumerera på en OnePan som alternativ till att investera i ett engångsköp. Då ser vi till att du alltid har en fräsch och giftfri stekpanna hemma där ingen mat fastnar, repor inte är skräckinjagande och utan att du någonsin behöver köpa en ny.

Hjälp klimatet att gå plus

En nytillverkad OnePan (och liknande stekpannor som produceras inom EU) har ett klimatavtryck på cirka 30 kg CO2 enligt två olika livscykelanalyser som genomförts av både Chalmers och Högskolan i Väst. När vi återställer en använd OnePan till nyskick genom en så kallad Re-Coat, släpps det ut cirka 1,5 kg CO2 – vilket är 20 gånger mindre än vid nyproduktion.

Genom att bli medlem i One+ blir du en del i ett community som hjälper till att få fler människor att använda produkter som aldrig behöver slängas. Och då kan vi börja sluta tillverka nya.

Giftfritt för din skull - och för framtida generationer

I de flesta produkter som har en fett eller vattenfrånstötande funktion – såsom non-stickstekpannor, funktionskläder, smink, skidvalla och godispapper – finns giftiga ämnen från en kemikaliegrupp som kallas PFAS. PFAS har visats framkalla cancer, rubba fertilitet (med sjukdomar som t.ex. PCOS) och kan dessutom aldrig brytas ner av naturen. Därför finns det i både vattnet vi dricker och luften vi andas.

OnePan vill erbjuda produkter som är underhållsfria, lätta att steka i och där inget fastnar, men vårt löfte till dig är att vi aldrig, under några omständigheter, har adderat en enda PFAS-kemikalie i våra produkter. Och det kommer vi aldrig göra.

En cirkulär stekpanna – inte bara för att den är rund

Skulle du riva ett helt hus om allt som behövdes var ett nytt lager färg på husväggen? Kanske inte. I en värld där köksredskap köps, används och slängs bort inom bara några år, utmanar vi normen.

När maten börjar bränna fast och du vanligtvis hade stått ut ett tag för att sedan tröttna, slänga pannan och köpa en helt nyproducerad, så hjälper vi dig leva mer hållbart och ekonomiskt. När beläggningen slutligen slits bevarar vi allt värdefullt material, blästrar av och målar om toppskiktet och restaurerar din OnePan till glänsande nyskick. Vi kallar det Re-Coat.

 • ★★★★★

  Martin / One+ Prenumeration

  Gillar att man ser cirkulärt som en affärside och inte ett problem. En av de första tjänsterna som verkligen visar att det går att göra hållbarhet lönsamt.

 • ★★★★★

  Kalle / One+ Prenumeration

  Den bästa stekpanna jag någonsin haft. Jag är också nöjd över att abonnera på den så att jag vet att jag kommer ha en sådan framöver oavsett om det händer något med den.

 • ★★★★★

  Annika / One+ Prenumeration

  Att veta att stekpannan målas om och används igen känns bra. Det är smidigt att returnera den gamla pannan i kartongen som den nya kom i. Returetiketten klistrades enkelt på kartongen. Det är viktigt att det känns enkelt att returnera pannan.