Krispig potatis

Vill du göra krispiga potatisar i ugnen men lyckas inte få till den rätta knaprigheten? Din OneRoast löser problemet med sin två i en-lösning. Du kan nu steka och baka dina potatisar samtidigt för att uppnå den där magiska krispigheten.

4 portioner:
500 g potatis
3 msk smör eller annat önskat fett
1 tsk flingor av havssalt
Valfria smaksättare som vitlök och färska örter‍


Tips: Du kan använda överbliven kokt potatis. Förkorta i så fall tillagningstiden till 6-8 minuter.
  1. Värm ugnen till 230-250°C beroende på ugnens effekt, helst med varmluft.

  2. Tvätta potatisen och skär den på längden.

  3. Blanda potatis, fett och kryddor i din OneRoast.

  4. Lägg potatisen med den skurna sidan nedåt för att få en krispigare potatis.

  5. Rosta i 12-15 minuter. Vänd potatisen och servera.