Fisk:
400 g torskfilé
Salt
2 st ägg, uppvispade
2 dl mjöl
2 dl panko
Olja till stekning
Kålsallad:
200 g rödkål, strimlad
Saften från 1 lime
1 msk sesamolja
Salt
Mangosalsa:
225 g mango
2 st avokado
2 st tomater
2 st salladslök
1 st röd chili
Saften från 1 lime
Salt
Servering:
8–12 små tortillabröd
Picklad rödlök
Koriander
Srirachamajonäs
- Förvärm ugnen till 200 grader.
-
Blanda ingredienserna till kålsalladen och smaka av med salt.
-
Hacka ingredienserna till mangosalsan och smaka av med lime.
-
Skär fisken i mindre bitar, salta och vänd i mjöl, ägg och till sist panko. Stek dem i olja i din OnePan 28 – den rymliga non-stick pannan med jämn värmeledning som gör att alla bitar blir krispigt gyllenbruna samtidigt.
-
Lägg tortillabröden på den OneSheet L och grädda i ugnen tills de är mjuka och varma (ca 2–3 minuter).
-
Montera dina tacos med srirachamajonäs, kålsallad, mangosalsa och fisk. Toppa med picklad rödlök och färsk koriander.