Rostade grönsaker

 

Mjuka potatisar, söta morötter och smakrika palsternackor, rostade till perfektion. Och den hemliga ingrediensen? Vår innovativa OneSheet, utformad för att steka dina grönsaker underifrån medan de bakas ovanifrån. Skäm bort dina smaklökar och imponera på dina gäster med denna anmärkningsvärda kombination av smak, konsistens och innovation.

4 portioner:
500 g rotfrukter (t.ex. potatis, morötter och palsternacka)
3 msk smör eller annat valfritt fett
1 tsk havssalt
Valfria smaksättare som vitlök och färska örter

 

  1. Värm ugnen till 230-250 °C, beroende på ugnens effekt, helst med varmluftsläge.
  2. Tvätta rotfrukterna. Skär dem på längden.
  3. Blanda rotfrukter, fett och kryddor i ditt OneSheet.
  4. Placera med den skurna sidan nedåt för ett krispigare resultat.
  5. Rosta i 12-15 minuter. Vänd och servera.