Pinza med kantareller



Detta är en härlig variant av pinza, den traditionella italienska flatbread-pizzan, med smakrik rödlök, kantareller och den fräscha smaken av dill. Buon appetito!

Ingredienser:


1 färdig pizzadeg (eller gör din egen)
1 rödlök
150g färska kantareller, rensade och skivade
En handfull färsk dill, hackad
1 msk olivolja
100g smetana
100g riven mozzarellaost
Salt och svartpeppar efter smak

Så här gör du:


1) Förvärm ugnen till 220°C (430°F).

2) Kavla ut pizzadegen på en OneSheet eller OneTray till önskad tjocklek och form. Du behöver inte förvärma OnePan-plåtarna.

3) Bred ut smetana jämnt över pizzadegen.

4) Strö den rivna mozzarellan över smetanan.

5) Hetta upp olivoljan i en stekpanna på medelhög värme. Tillsätt rödlök och kantareller. Fräs dem tills de är mjuka och kantarellerna fått lite färg.

6) Fördela den frästa rödlöken och kantarellerna jämnt över pizzan. Krydda med salt och svartpeppar efter smak.

7) Grädda i ugnen i 220°C i cirka 10 minuter, eller tills pizzadegen är gyllenbrun och osten har smält.

8) Ta ut din pinza ur ugnen, strö över den färska dillen och servera direkt. 

Undrar du över något?

Det stämmer! Du kan använda OnePan på alla spishällar, inklusive gas-, el-, induktions- och keramikhällar.

Om din stekpanna är en OnePan är det inga problem! Var bara försiktig med handtaget - det blir också varmt!

Storleken spelar roll... när det kommer till att välja den perfekta stekpannan 🍳 På OnePan erbjuder vi en rad storlekar för att passa alla dina matlagningsbehov, från snabba frukostar till gourmetmiddagar. Här är en snabbguide som hjälper dig att välja den bästa för ditt kök:



* OnePan 20: Idealisk för enskilda portioner eller små mängder. Perfekt för att steka ett ägg eller göra en enda pannkaka.

* OnePan 24: Perfekt för att laga mat för två. Perfekt för att fräsa grönsaker eller tillaga ett par kycklingbröst.

* OnePan 26 Sauté: Din allround-panna för mångsidig matlagning. Perfekt för fräsning, sjuda och rätter som behöver lite mer utrymme och ett lock för att behålla fukten.

* OnePan 28: Perfekt för familjemiddagar. Har du provat vår legendariska pizza i en panna recept? OnePan 28 är perfekt för det!

* OnePan 30: Värd för en middagsbjudning? Den här pannan är din bästa vän. Utmärkt för stora portioner och stora sammankomster.


Oavsett storlek är varje OnePan tillverkad av 100% återvunnen aluminium med en PFAS-fri non-stick beläggning, vilket säkerställer högsta prestanda och hållbarhet.

OnePan är designad för att tåla allt – metallredskap, ugnar, höga temperaturer, öppna lågor och diskmaskiner. Men precis som alla andra föremål i ditt hem, kommer din OnePan att hålla längre om du tar hand om den med kärlek. På så sätt behöver du inte återställa beläggningen lika ofta, vilket är bra för både plånboken och miljön. Klicka här för att läsa mer: Skötselråd