Smetana (eller crème fraîche)
Chèvre
Flingsalt
Pinjenötter
Tomater (skurna i bitar)
Rödlök (ganska tunt skivad)
Färsk dill & basilika
Sparris
Smör
Flytande honung (eller tryffelhonung om du känner dig fancy)
-
Förvärm ugnen till högsta värmen 250-270°C med både över- och undervärme.
-
Rosta pinjenötterna i en torr panna tills de är gyllene. Ställ åt sidan.
Stek sparrisen i brynt smör - låt smöret smälta och bubbla tills det är gyllene och nötaktigt innan du tillsätter sparrisen. Ställ åt sidan.
Ta din OneSheet ugnsplåt – ingen olja, inget bakplåtspapper.
Lägg degen direkt på plåten. Sträck ut den något.
Fördela smetana över degen, lägg på chèvre och strö över flingsalt.
Placera OneSheet direkt på ugnsgolvet i 3 minuter - det är hemligheten bakom en krispig botten.
Flytta plåten till övre delen av ugnen tills den är gyllene och börjar bilda små luftiga bubblor.
Toppa med färska tomater, rödlök, smörstekt sparris, örter, rostade pinjenötter och ringla över honung.
-
Klar på mindre än 10 minuter. Och ja - den är borta på fem.