Burrata & Karamelliserade Persikor Sandwich

Du måste prova den här Burrata & Persikosandwichen! En perfekt smakblandning med färsk ruccola, prosciutto, krämig burrata och söta karamelliserade persikor på ditt favoritbröd (ciabatta, baguette eller till och med en pizzabotten!).

Bröd (ciabatta, baguette eller pizzabotten)
Pesto
Ruccola
Prosciutto
Burrata
2 mogna persikor, skivade
2 msk socker
1 msk vatten
  1. Karamellisera persikorna: Värm en non-stick stekpanna på medelvärme. Lägg i socker och vatten och låt det smälta till en sirap. Tillsätt persikoskivorna och stek dem i 2–3 minuter per sida tills de blir gyllene och karamelliserade. Låt svalna något.
  2. Förbered brödet: Skär ditt favoritbröd och bred ett lager pesto på ena sidan.
  3. Bygg din sandwich: Lägg på ett lager ruccola, följt av prosciutto, krämig burrata och de karamelliserade persikorna.
  4. Avsluta: Lägg på det andra brödet och servera direkt.