Burrata & karamelliserad peach sandwich

Burrata & karamelliserad peach sandwich


Recept av Rebeka Matukevica

Du måste prova vår Burrata Peach Sandwich! En perfekt blandning av smaker med färsk ruccola, prosciutto, krämig burrata och söta karamelliserade persikor på ditt favoritbröd (ciabatta, baguette eller till och med en pizzabotten!).

Tillagningstid: 15 min
Antal personer: 4

Ingredienser

Bröd (ciabatta, baguette eller pizzabotten)
Pesto
Rucola
Prosciutto
Burrata
2 mogna persikor, skivade
2 msk socker
1 msk vatten

Så här gör du

  1. Karamellisera persikorna: Värm din OnePan 20 på medelvärme med lite smör. Tillsätt socker och vatten under omrörning tills det blir en sirap. Lägg i persikoskivorna och stek i 2-3 minuter på varje sida tills de är gyllene och karamelliserade. Låt dem svalna något.

  2. Förbered brödet: Skiva ditt valfria bröd och bred ett generöst lager pesto på ena sidan.

  3. Bygg din sandwich: Lägg ruccola, prosciutto, krämig burrata och de karamelliserade persikorna på brödet.

  4. Avsluta: Toppa med den andra brödskivan och servera omedelbart.

För bästa resultat


Vi rekommenderar att du använder dig av:

Burrata & karamelliserad peach sandwich
Stekpanna 20 cm, Non-stick utan PFAS | OnePan