Äg din stekning, inte pannan

Nu introducerar vi One+ Prenumeration. Vårt "Product-as-a-Service"-initiativ för att hjälpa dig med en cirkulär livsstil.

Slipp välja mellan mat som fastnar, hälso-/miljöfarlig nonstick eller att investera stora belopp i premiumpannor som sedan måste slängas.

När du blir medlem i One+ ser vi till att du alltid har en OnePan i gott skick hemma. Genom vårt cirkulära system återställer vi din OnePan till nyskick och hjälper dig att släppa ut 20 gånger mindre CO2 varje gång du väljer en "Re-Coat" istället för att köpa en ny.

Pannan, Re-Coats och One+ Community inkluderat från 69 kr i månaden.

Testa OnePan kostnadsfritt i 30 dagar
Om du inte är nöjd får du pengarna tillbaka

Första 50 prenumeranter får en cirkulär OneTray

Få 15% på hela OnePans sortiment med en personlig kod

Bli en del av OnePans cirkulära community
Testa nya cirkulära lösningar och ta del av erbjudanden, rabatter, give-aways samt tips och recept från Tareq Taylor och andra kockar.

Ingen bindningstid
Avsluta prenumerationen när du vill innan varje ny månad*

* Vid avslutad prenumeration kommer du behöva returnera din OnePan-produkt.

* Om du avslutar ditt One+ medlemskap efter 30 dagar och innan 18 månader så debiteras du en returavgift på 495 kr. Därefter inga avgifter på retur.

Varför One+ Prenumeration?

Bilar, absolut. Men LED-lampor, robotdammsugare, rakhyvlar... och stekpannor. Vem trodde för ett par år sedan att vi skulle kunna prenumerera på vardagsprodukter? Sanningen är att det inte bara är smart, ekonomiskt, enkelt och hamnar rätt i brevlådan – det ger också incitament för oss som tillverkar produkterna att få dem att hålla längre. Därför utmanar vi nu sättet att äga köksprodukter och lanserar vår cirkulära "Product-as-a-Service"-modell, One+ Prenumeration. Till en låg månadskostnad kan du gå med i One+ och prenumerera på en OnePan som alternativ till att investera i ett engångsköp. Då ser vi till att du alltid har en fräsch och giftfri stekpanna hemma där ingen mat fastnar, repor inte är skräckinjagande och utan att du någonsin behöver köpa en ny.

Hjälp klimatet att gå plus

En nytillverkad OnePan (och liknande stekpannor som produceras inom EU) har ett klimatavtryck på ca 30kg CO2 enligt två olika livscykelanalyser som genomförts av både Chalmers och Högskolan i Väst. När vi återställer en använd OnePan till nyskick genom en så kallad Re-Coat, släpps det ut ca 1,5 kg CO2 – alltså 20 gånger mindre än vid nytillverkning.

Genom att bli medlem i One+ blir du en del i ett community som hjälper till att få fler människor att använda produkter som aldrig behöver slängas. Och då kan vi börja sluta tillverka nya.

Giftfritt för din skull - och för framtida generationer

I de flesta produkter som har en fett eller vattenfrånstötande funktion – såsom non-stickstekpannor, funktionskläder, smink, skidvalla och godispapper – finns giftiga ämnen från en kemikaliegrupp som kallas PFAS. PFAS har visats framkalla cancer, rubba fertilitet (med sjukdomar som t.ex. PCOS) och kan dessutom aldrig brytas ner av naturen. Därför finns det i både vattnet vi dricker och luften vi andas.

OnePan vill erbjuda produkter som är underhållsfria, lätta att steka i och där inget fastnar, men vårt löfte till dig är att vi aldrig, under några omständigheter, har adderat en enda PFAS-kemikalie i våra produkter. Och det kommer vi aldrig göra.

En cirkulär stekpanna – inte bara för att den är rund

River du hela huset när färgen flagnar och behöver målas om? Kanske inte. I en värld där köksredskap köps, används och slängs bort inom bara några år, utmanar vi normen.

När maten börjar bränna fast och du vanligtvis hade stått ut ett tag för att sedan tröttna, slänga pannan och köpa en helt nyproducerad, så hjälper vi dig leva mer hållbart och ekonomiskt. När beläggningen slutligen slits bevarar vi allt värdefullt material, målar om toppskiktet och restaurerar din OnePan till glänsande nyskick. Vi kallar det Re-Coat.