Hero Image Hero Image

The radical idea that OnePan is all you'll ever need.

Bli inte sentimental, men detta är verkligen den sista stekpannan du någonsin behöver köpa. Med vårt hållbara cirkulära system köper du en gång och återställer till nyskick - för livet.

Cirkularitet som är mer än bara prat

OnePan är en del av de cirkulära affärsmodeller runt om i världen som bidrar till att minska deras negativa påverkan på miljön. Vårt fokus är att tillverka produkter av material som kan återanvändas, återvinnas och cirkulera istället för att sluta som avfall. På så sätt minskar vi både mängden avfall och belastningen på naturresurserna. Det är en avgörande aspekt för hållbar konsumtion och bevarar planetens begränsade resurser samtidigt som det främjar hållbar mänsklighet.

Varför köpa nytt när du kan återanvända?

För oss är det första steget att säkerställa vår produkts hållbarhet. Vi gör detta genom att se till att varje del av våra stekpannor och ugnsplåtar är hållbart tillverkade. Från basen av 100 % återvunnet aluminium till den giftfria, PFAS-fria keramiska beläggningen.

Allt detta utan att kompromissa med premiumkvalité.

Re-Coat to Re-think your effect on the environment

OnePan är unikt designad för att dess non-stick-beläggning ska kunna målas om upprepade gånger utan att kompromissa med kvaliteten. För en tredjedel av kostnaden för en ny premiumstekpanna kan du restaurera din OnePan genom vår tjänst Re-Coat och få en som ny panna från vårt cirkulära system, vilket minskar upp till 95% av CO2-utsläppen jämfört med att köpa en ny panna.