The radical idea that OnePan is all you'll ever need.

Varför välja OnePan?

Giftfritt

OnePans stekpannor och ugnsplåtar har en keramisk beläggning, innehållande kisel, vilket innebär att de är helt fria från giftiga kemikalier som PFAS och kan användas med alla typer av redskap.

Köksprodukter för livet
Varje OnePan kan återställas till nyskick när non-stick-beläggningen så småningom slits ut, så att du aldrig behöver köpa en ny igen, någonsin.

Premiumkvalité
Vi har använt all vår samlade erfarenhet som kockar för att skapa högpresterande produkter med exceptionell värmefördelning och av högsta kvalité för att kunna stå emot hettan i professionella kök.

 • PFAS-fri non-stick beläggning

  OnePans produkter är helt fria från giftig PFAS, och de kommer alltid att vara det.

  Läs mer 
 • Exceptionell prestanda

  Av kockar, för kockar – hemma eller på jobbet.

  Läs mer 
 • Cirkulär OCH hållbar

  Produkter och material återanvänds, återvinns och återställs för att ge dig köksredskap för livet.

  Läs mer 

Kryddar du fortfarande din mat med PFAS?

En repa i en billig, lågkvalitativ stekpanna som innehåller PFAS släpper ut över 9 000 giftiga nanopartiklar i din mat. Forskning visar att PFAS är cancerogena. OnePans produkter är helt fria från PFAS. Behövs det sägas mer?

Cirkularitet som är mer än bara prat

OnePan är en del av de cirkulära affärsmodeller runt om i världen som bidrar till att minska deras negativa påverkan på miljön. Vårt fokus är att tillverka produkter av material som kan återanvändas, återvinnas och cirkulera istället för att sluta som avfall. På så sätt minskar vi både mängden avfall och belastningen på naturresurserna.

We can fix this

Vi säger nej till slit-och-släng. OnePans produkter är skapade för att användas och återställas, om och om igen. Du skulle väl inte slänga din bil bara för att däcken är slitna? På samma sätt borde du inte skaffa en ny stekpanna bara för att bara för att det översta lagret är utslitet.

Stek och baka samtidigt? Säg hej till iPinium Technology™

OnePans ugnsplåtar av 100% återvunnet aluminium tillverkas med hjälp av vår patenterade iPinium Technology™ vilken absorberar temperaturen runt dem – så att de blir väldigt varma, väldigt snabbt i ugnen. Detta ger dem den unika förmågan att steka mat underifrån medan de bakar uppifrån.

 • ★★★★★

  Jan / OnePan 28

  Högkvalitativ panna. Stor skillnad i robusthet mot en traditionell non-stick panna. Tyngre men inte tung och det märks att den är byggd för att hålla länge. Bra keramisk beläggning. Mycket nöjd!

 • ★★★★★

  Carina / Re-Coat OnePan 28

  Snabb service, kanonfin stekpanna tillbaka. Som ny, vi är supernöjda!!

 • ★★★★★

  Ulla / OnePan 28

  FANTASTISK. Kunde inte tro att stekjärnen skulle vara lika bra som plåtarna. Vilken stekyta. Kanonprodukter och fin service. Har många olika märke av stekpannor. Men dessa slog de alla.