Om OnePan

OnePan grundades 2020 som ett samarbete mellan den berömda kocken Tareq Taylor och köksinnovationsexperterna Ipinium och har som mål att befria köken från de giftiga PFAS-kemikalierna genom att tillhandahålla stekpannor och ugnsplattor med non-stick-beläggningar som är tillverkade utan att tillsätta PFAS. Vårt sortiment med ny beläggning är byggt med prestanda och cirkularitet i åtanke och är utformat för att kunna användas av både professionella kockar och hemmakockar.

Förändrar beteenden, en panna i taget

OnePan finns för att förändra hur köksredskap produceras och används - och vad som händer med dem i slutet av deras livslängd.

Världen behöver inte fler giftiga stekpannor av låg kvalitet som slängs när nonstickbeläggningen är utsliten. Som föredetta kock såg jag det hända hela tiden. Jag hade en idé och en dröm om att lösa problemet med den här typen av produktion och konsumtion när vi grundade OnePan: inget mer gift, inget mer kasserat funktionsmaterial"

- Mikael Wallborg, vd och medgrundare

Non-stick utan nonsens

Utöver vårt 100 % återvunna aluminium täcker vi våra produkter med en PFAS-fri beläggning som förbättrar deras prestanda - så att det blir en fröjd att steka på dina stekpannor och ugnsformar utan att maten fastnar på ytan. Beläggningen gör dem lättare att diska både för hand och i diskmaskin.

Vår beläggning är ofarlig för din kropp, så du behöver inte längre vara orolig för din hälsa om du skulle repa din stekpanna.