Hero Image

Changing behaviours, one pan at a time

Om OnePan

Ett möte mellan kockar – med en strävan efter det bästa inom mat och hållbarhet.

OnePan grundades 2020 som ett samarbete mellan den berömda kocken Tareq Taylor och köksinnovationsexperterna på Ipinium, med ett mål om att ta itu med överkonsumtion och befria köken från giftiga PFAS-kemikalier. Detta genom att skapa stekpannor och ugnsplåtar med non-stick-beläggning fri från PFAS, av sådan kvalité och innovation att de går att återställa till nyskick. Vårt sortiment är byggt med prestanda och cirkuläritet i åtanke, designat för att användas av både professionella kockar och hemmakockar.

Förändrar beteenden, en panna i taget

OnePan finns för att förändra hur köksredskap produceras och används - och vad som händer med dem i slutet av deras livslängd.

Världen behöver inte fler giftiga stekpannor av låg kvalitet som slängs när nonstickbeläggningen är utsliten. Som föredetta kock såg jag det hända hela tiden. Jag hade en idé och en dröm om att lösa problemet med den här typen av produktion och konsumtion när vi grundade OnePan: inget mer gift, inget mer kasserat funktionsmaterial"

- Mikael Wallborg, vd och medgrundare

Non-stick utan nonsens

Utöver vårt 100 % återvunna aluminium täcker vi våra produkter med en PFAS-fri beläggning som förbättrar deras prestanda - så att det blir en fröjd att steka på dina stekpannor och ugnsformar utan att maten fastnar på ytan. Beläggningen gör dem lättare att diska både för hand och i diskmaskin.

Vår beläggning är ofarlig för din kropp, så du behöver inte längre vara orolig för din hälsa om du skulle repa din stekpanna.

Äkta cirkularitet bygger på äkta ansvarstagande

För oss är första steget att säkerställa hållbarheten hos våra produkter. Vi gör detta genom att se till att varje del av våra stekpannor och stekplåtar är hållbart tillverkade. Från 100% återvunnen aluminium i grunden till den giftfria,
PFAS-fria keramiska beläggningen. Cirkularitet betyder dock ingenting om våra produkter inte uppfyller kraven från kök, stora som små.

Alla förtjänar förstklassiga matlagningsupplevelser

Vi sätter all vår samlade erfarenhet som kockar på prov för att skapa högpresterande produkter, bra nog att stå emot hettan i professionella kök. Men som alla kockar vet; non-stick beläggning avtar med tid och användning. För att säkerställa att en repa i en OnePan inte skickar den hamnar på soptippen, är våra produkter utformade för att kunna restaureras och återställas till nyskick, om och om igen.