FAQ

PFAS är en skadlig grupp av konstgjorda kemikalier som används för att stöta bort smuts och som finns i allt från non-stick stekpannor som Teflon, till smink, skidvalla och vattenavvisande/funktionskläder. Forskning visar att PFAS kan orsaka cancer och fertilitetsproblem hos människor. PFAS kallas för den eviga kemikalien eftersom den aldrig kan brytas ner av naturen. På grund av detta finns PFAS i både vattnet vi dricker och luften vi andas.

Skillnaden är att en stekpanna som innehåller PFAS släpper ut giftiga kemikalier vid överhettning och skråmor, detta gör inte din ONEPan. Vi producerar våra stekpannor och stekplåtar utan PFAS, vi använder oss istället av en keramisk beläggning som kan brytas ner av naturen. Den gör ingen skada för varken dig eller naturen - även om du skulle råka rispa din non-stick produkt.

Precis som alla andra beläggningar (exempelvis husfärg eller nagellack) kommer non-stick beläggningen på våra stekpannor och stekplåtar med tiden att slitas ut. Alla våra produkter är utformade för att kunna målas om i stället för att slängas när non-stick beläggningen oundvikligen börjar fastna. På så sätt sparar vi resurser både för dig och för naturen. På grund av att beläggningen naturligt slits i takt med användning, kan vi inte erbjuda en livstidsgaranti för beläggningen.Vi är så övertygade om prestandan, kvaliteten och hållbarheten hos alla andra delar av våra produkter. ONEPans produkter är hantverksmässigt utformade med vårt gjutna återvunna aluminium, vår tåliga induktionsplatta och våra rostfria handtag på våra stekpannor, därför kan vi lova dig en livstidsgaranti på dem. Så när du köper en ONEPan ska det vara sista gången du någonsin köper en ny.

Alla belagda köksredskap slits ut förr eller senare. Frågan är om du skulle riva ner hela huset när din väggfärg blivit sliten? Vår gissning är nej. När din nonstick-beläggning har blivit sliten kan du enkelt beställa en ny beläggning av din produkt genom att köpa en "Re-Coat" här.

När du köper eller skaffar en OnePan-produkt bjuds du in i ett cirkulärt system där inget material går till spillo i onödan. I kartongen som din OnePan kom i fick du ett serienummer på ett garantikort. För att officiellt bli medlem i vår cirkulära re-coating-familj måste du registrera din produkt med ditt serienummer. Du kan registrera alla dina OnePan-produkter här.

Andra fördelar med att registrera dina OnePan-produkter är:Garanti

Vårt löfte till dig är en högkvalitativ premiumprodukt. Om något är fel med din OnePan vill vi rätta till det felet så snart som möjligt.

Support & Community

Få ut det mesta av din OnePan med enkel tillgång till support-e-post och mer

Rabatter, erbjudanden och uppdateringar

Vi vill att du ska vara den första att veta om vi släpper en ny kollektion eller om vi delar med oss av några bra tips och tricks. Eftersom du kommer att vara vår vän kommer vi också att skicka dig rabatter och andra erbjudanden vid tillfälle.

Om du har ett gammalt serienummer på 4 siffror, vänligen kontakta oss på info@onepan.se och vi ger dig en ny.