Stek och baka samtidigt? Säg hej till iPinium Technology™

Föreställ dig krispigt bakad potatis, eller att kunna ge din överblivna pizza med alldeles för mjuk botten nytt liv. OnePans ugnsplåtar i aluminium med deras patenterade iPinium Technology™ absorberar temperaturen runt dem – vilket gör att de blir väldigt varma, väldigt snabbt i ugnen. Detta ger dem den unika förmågan att steka mat underifrån medan de bakar uppifrån. Låter som en dröm, visst?

Vad betyder iPinium Technology™?

50 % kortare tillagningstid samtidigt som näringsämnen, konsistens och smak bevaras.

Tina upp fryst mat i rumstemperatur på kort tid.

Ugnsplåtar för livet – OnePans tjänst Re-Coat säkerställer att du alltid har en fräsch ugnsplåt med perfekt non-stick hemma.

Tål diskmaskin – både storlek och non-stick-beläggning gör disken till något att slippa bråka över.

Säg hejdå till bakplåtspapper – med den keramiska och PFAS-fria non-stick fastnar ingenting.

The magic’s in the minerals

Alla har en hemlighet. Vår är den unika blandningen av mineraler som används vid tillverkningen av vårt aluminium. Det är resultatet av flera års samarbete mellan svenska kockar, ingenjörer och matexperter, som har lett till vår patenterade iPinium-teknologi. Denna teknologi gör att ugnsplåtarna kan absorbera, lagra och överföra värme så effektivt att du kan tillaga din mat på halva tiden.

Varför köpa nytt, när du kan beställa en re-coat

Förr eller senare kommer din plåt att visa tecken på slitage. Genom att skicka tillbaka din slitna plåt till oss för att få den återställd till nyskick, bidrar du till en lägre miljöpåverkan, motverkar överkonsumtion och sparar på plånboken samtidigt som du får professionell köksutrustning - för livet.

Revolutionera din matlagning – upptäck vad din ugn kan göra

Har du någonsin trott att du skulle kunna steka en biff eller laxfilé i ugnen med perfekta resultat? Med vår patenterade iPinium-teknologi kan du steka och baka samtidigt utan att behöva oroa dig för rök och dofter i köket. Utforska vår tabell nedan för att ta reda på hur snabbt du kan tillaga mat med en OnePan ugnsplåt med iPinium-teknologi jämfört med en vanlig ugnsplåt.