Vårt recept på omelett i stekpanna

Omelette for One


Recipe by Rebecca Svensson Miram

Fluffig, krämig och perfekt gyllene omelett – varje gång. Med OnePan 20 cm, den ultimata frukostpannan, slipper du fastbrända ägg och får en jämn, len stekyta varje gång.

Cooking time: 20 min
Servings: 2

Ingredients

2 ägg
3 msk vatten
Smör eller olja
Salt & peppar
Valfri fyllning (t.ex. ost, örter eller grönsaker)

Here's how you do it

  1. Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar i en skål tills äggulan blandats helt. Det ger en jämn och fluffig omelett.
  2. Hetta upp din OnePan 20 till ca 80 % av spisens värme med lite smör eller olja. Se till att smöret smälter men inte blir brunt.
  3. Häll i äggsmeten och rör snabbt med en gaffel eller visp för att få en luftig konsistens.
  4. Sänk värmen till ca 20 % och låt omeletten stelna långsamt. Det gör den mjuk, saftig och perfekt tillagad.
  5. När omeletten nästan är klar, lägg i din valfria fyllning – prova ost, spenat, svamp eller färska örter.
  6. Rulla försiktigt ihop omeletten och servera direkt.

For best results


We recommend that you use:

Vårt recept på omelett i stekpanna
Frying pan 20 cm, Non-stick without PFAS | OnePan