Skrotar du bilen när däcken är slitna?

I en värld där giftiga non-stickprodukter köps, används och kastas bort,
allt inom några år, så utmanar vi normen.

OnePan bygger på den radikala tanken att en stekpanna borde hålla hela livet. Betyder det att du ska acceptera mat som fastnar resten av livet? Inte alls. Som kockar förstår vi att hektiska kök kräver kompromisslös kvalitet. Vi gör helt enkelt vad andra säger att de gör när de inte gör det – cirkulärt, på riktigt.

Såhär funkar en Re-Coat

01

Kolla upp vilken storlek och modell du har på din OnePan hemma. Lägg till en "Re-Coat" för din produkt i varukorgen och checka ut som vanligt.

02

Inom 2-3 dagar kommer du få en glänsande OnePan som redan är restaurerad till nyskick med posten. På så vis slipper du vara utan en stekpanna hemma.

03

Använd samma kartong för att skicka tillbaka din gamla OnePan till oss, inom 10 dagar. Då gör vi vad vi gör bäst och återställer även den till nyskick, redo för nästa användare.

Non-stick utan nonsens

Vårt mission är att erbjuda ett substitut till alla er som använder non-stick pannor hemma - och ta fram produkter som är en fröjd att steka i, utan att maten fastnar eller bränner sig, produkter som knappt kräver underhåll och är lätt att rengöra - men som inte innehåller giftiga kemikalier som PFAS.

Vi ser inte heller logiken i att slänga helt och funktionellt material, som det gjutna aluminumet och det snidade handtaget i rostfritt stål, bara för att non-stickbeläggningen så småningom blir utsliten.

Därför uppfann vi naturliga non-stick-produkter som du kan återställa till nyskick om och om igen för livet. Vi kallar det för Re-Coat.

Vad i hela friden är PFAS?

Det finns hela 11 000 kända giftiga kemiska varianter i PFAS-familjen, varav PFOA är en. PFAS är känt som den "eviga kemikalien" eftersom den aldrig kan brytas ner av naturen. Och som om det inte vore nog har den visat sig vara cancerframkallande. Vad som är ännu mer skrämmande? Människor kryddar sin mat med skadliga plastpartiklar varje gång de lagar mat med en repad eller gammal PFAS stekpanna, så det kommer att glädja dig att veta att hela vårt sortiment är tillverkat utan PFAS. Och kommer alltid att vara det.

Dröm-förpackning

Varje OnePan levereras i en textilpåse som varit ett hotellörngott i sitt tidigare liv. Den skyddar dina produkter från skav och repor på vägen hem till dig. Vi rekommenderar också att du förvarar din OnePan i örngottet när den inte används hemma - för att skydda den och förlänga beläggningens livslängd.

Beställ en Re-Coat till dina OnePans