Kitta dig med vårt set av ugnsplåtar - Roast & Bake

Nu har vi buntat ihop våra djupare favoriter i ett paketerbjudande du inte vill missa. Tre ugnsplåtar i olika storlekar - alla med vår patenterade teknologi som steker maten underifrån och bakar ovanifrån i ugnen. Perfekt för rostad potatis, focaccia eller en krispig lasagne.

OneRoast och OneBake utgör tillsammans det ultimata kittet.

OneRoast är hjärtat i Roast & bake kit. Med vår unika teknologi kan du nu steka mat underifrån och baka ovanifrån i din hemmaugn, resultatet blir inget mindre än magiskt. Tänk dig rostad potatis som på bara några minuter får en underbart krispig stekyta. Våra ugnsplåtar har PFAS-fri non-stick, så du behöver inte längre använda bakplåtspapper eller oroa dig för omständig rengöring av din ugnsplåt.

I Roast & bake kit finns OneRoast i två storlekar - large och medium, för att passa dina matlagningsbehov. Oavsett om du vill skapa en krispig focaccia, en magisk lasagne eller en krämig potatisdauphinoise, så är OneRoast ditt hemliga vapen.

 

För er som älskar att baka bröd är OneBake det ultimata verktyget. Vår OneBake, skapad av 100% återvunnen aluminium, har samma unika, patenterade teknologi som alla våra ugnsplåtar. Baka saftigt bröd med perfekt skorpa i din hemmaugn och uppnå resultat som tidigare endast varit reserverade för professionella bagare.