Snabb Gnocchi i Tomatsås med Burrata & Basilika │ Enkel & Krämig Middag i OnePan

Upptäck en lätt och krämig gnocchirätt som snabbt blir en ny favorit till vardag eller helg. I vår OnePan 26 Traktörpanna lagar du hela rätten i ett enda kärl, från den doftande tomatsåsen till den fluffiga gnocchin och den krämiga burratan på toppen. Perfekt när du vill ha en snabb, enkel och lyxig middag utan krångel.

Den keramiska non-stick-beläggningen i OnePan gör att inget fastnar, värmen sprids jämnt och rengöringen går på sekunder. En italiensk klassiker med en svensk twist – smidigt, hållbart och otroligt gott. 

500 g gnocchi (färsk)
Olivolja till stekning
3 schalottenlökar, finhackade
3 vitlöksklyftor, finhackade
2 msk tomatpuré
500 g passerade tomater
Salt, peppar, chiliflakes & strösocker
1–2 burrata
Parmesan, riven
Färsk basilika
  1. Hetta upp olivolja i din OnePan Traktörpanna och stek lök & vitlök tills mjukt.
  2. Rör ner tomatpuré, fräs någon minut och häll i passerade tomater. Låt koka ihop ca 15 min. Smaka av med kryddorna.
  3. Koka gnocchi enligt anvisningarna och spara lite pastavatten.
  4. Vänd ner gnocchi i såsen med lite pastavatten och riven parmesan.
  5. Toppa med mer parmesan, burrata och färsk basilika. Njut 🍝💛