800 g smördeg
200 g gräddfil eller smetana
250 ml sötad kondenserad mjölk
200 g smör, mjukt
150 g socker
200 g gräddfil eller smetana
250 ml sötad kondenserad mjölk
200 g smör, mjukt
150 g socker
- Skål (1): Vispa gräddfil och socker med en mixer tills det är slätt och fluffigt.
- Skål (2): Blanda mjukt smör och kondenserad mjölk, och vispa tills krämigt.
- Blanda innehållet i de två skålarna tillsammans för att få till vår perfekta frosting. Kyl tills den är redo att användas.
- Förvärm ugnen till 220°C. Lägg smördegen på en OneSheet-plåt (med iPinium Technology™ för jämn bakning) och grädda i 7 minuter per lager. Upprepa tills du bakat 4 lager.
- Medan de är varma, skär varje lager i hälften horisontellt med en tandad kniv, vilket skapar totalt 8 lager. Låt lagren svalna helt.
- Bred ut grädden generöst mellan varje lager.
- Montera ihop din napoleonbakelse, dekorera med bär och strö över florsocker. Servera!