Pesto
2 krukor färsk basilika
0,5 dl rostade pinjenötter
1 vitlöksklyfta, riven
1 dl parmesan, riven
1,5–2 dl olivolja
Salt och peppar
Pasta
400 g valfri pasta
250 g sparris
Smör till stekning
Saften från 1/4 citron
1 burrata
2 krukor färsk basilika
0,5 dl rostade pinjenötter
1 vitlöksklyfta, riven
1 dl parmesan, riven
1,5–2 dl olivolja
Salt och peppar
Pasta
400 g valfri pasta
250 g sparris
Smör till stekning
Saften från 1/4 citron
1 burrata
- Gör peston: Mortla vitlöken med lite salt. Lägg i basilika i omgångar tills du får en grön röra. Mortla ner pinjenötter, parmesan och olja. Smaka av med salt och peppar.
- Koka pastan: Följ anvisningarna på förpackningen. Spara lite av pastavattnet.
- Stek sparrisen: Dela i mindre bitar och stek i smör i din OnePan 26 tills gyllene. Pressa över citron och krydda med salt och peppar.
- Blanda ihop allt: Tillsätt pesto, pasta och lite pastavatten direkt i pannan. Rör om och toppa med burrata. Njut!