Välkommen till stekar-livet

Du är nu en del av OnePan-familjen! I videon till höger hittar du ett recept som Tareq har skapat enbart för dina ögon (och dina smaklökar). Du får också lära dig hur du ska ta hand om din OnePan för att garantin ska gälla och för att den ska hålla mycket längre. Registrera din OnePan för att få livstidsgaranti (på allt utan non-stickbeläggningen, som går att återställa till nyskick genom en så kallad Re-Coat).

Psst... Glöm inte att registrera

Inte på humör för att titta på en video?

Oroa dig inte. Vi har samlat våra skötselråd i en komplett guide som du kan läsa på bara några minuter. Genom att följa dessa tips får du ut det mesta av din OnePan.

Återställ din OnePan till nyskick i 3 steg

01

Kolla upp vilken storlek och modell du har på din OnePan hemma. Lägg till en "Re-Coat" för din produkt i varukorgen och checka ut som vanligt.

02

Inom 2-3 dagar kommer du få en glänsande OnePan som redan är restaurerad till nyskick med posten. På så vis slipper du vara utan en stekpanna hemma.

03

Använd samma kartong för att skicka tillbaka din gamla OnePan till oss, inom 10 dagar. Då gör vi vad vi gör bäst och återställer även den till nyskick, redo för nästa användare.